UW PARTNER IN BEVEILIGING
RISICO'S VERMINDEREN
VEILIGHEID VERHOGEN
VEELZIJDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

NIEUWS

Het laatste nieuws van eR-Bee Beveiliging

 

Mevrouw Dr. N. (Neelie) Kroes zal de opening van de uitreiking van de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2020 verzorgen.

Dit is tot stand gebracht door Carmelita D. Reeberg van Er-Bee Beveiliging B.V.

Mevrouw Dr. N. (Neelie) Kroes
 

Programmamanager Veiligheid bij MKB Rotterdam Rijnmond.
 

De Gemeente Rotterdam vindt de samenwerking met MKB Rotterdam Rijnmond van groot belang om de veiligheid in winkelgebieden en bedrijventerreinen te vergroten. MKB-ondernemers zijn sleutelfiguren om problemen te benoemen en aan te geven hoe kwetsbare gebieden verlost kunnen worden van misdrijven als overvallen en inbraken. Namens MKB Rotterdam Rijnmond hou ik als programmamanager Veiligheid de vinger aan de pols en werk ik samen met de gemeente Rotterdam.
 

MKB Nederland Rotterdam Rijnmond
Netwerker van het jaar 2019

 

Journalist Arjan Noorlander bij de tweede Kamer der Staten Generaal

en de Voorzitters van MKB Nederland (links) en MKB Rotterdam Rijnmond (rechts)
 

eR-Bee Beveiliging was op bezoek bij het Ministerie van Economische Ontwikkeling te Willemstad, Curaçao.
 

MKB Rotterdam Rijnmond Ambassadeurs - Carmelita Reeberg - Er-bee beveiliging B V

Maak kennis met Carmelita Reeberg, Ambassadeur van MKB Rotterdam Rijnmond
 

Rotterdamse Zakenvrouw Awards

Deze week had het bestuur van Stichting Rotterdamse Zakenvrouw de eer om de Plaatsvervangend Gevolmachtigde Minister van Curaçao, mevrouw Eunice Eisden, te ontvangen voor een lunch in Lommerrijk. Dit is tot stand gebracht door Carmelita Reeberg-Muyden van Er-Bee Beveiliging B.V.

Monique Delfgaauw dank voor de goed verzorgde lunch.
Mw. Eisden zal op woensdag 10 april de opening van de uitreiking van de Rotterdamse Zakenvrouw Awards 2019 verzorgen in de Burgerzaal van het Stadhuis. De awards worden uitgereikt door wethouder Barbara Kathmann.
Er zijn deze editie weer 3 categorieën; de Nationale-Nederlanden Zakenvrouw Met Personeel award, de ibis Zakenvrouw Zonder Personeel award en de Rabobank Rotterdam Aanstormend Talent award.

De Rotterdamse Zakenvrouw van het Jaar awards stimuleren, inspireren, verbinden en geven bekendheid aan vrouwelijk ondernemerschap in Rotterdam, als voorbeeld voor andere ondernemers.
 
 

Ambassadeurs MKB Rotterdam Rijnmond

De Ambassadeurs komen eraan…

Verbinden met een hoofdletter V.
Recentelijk hebben wij een aantal loyale en enthousiaste leden benoemd tot Ambassadeur van onze organisatie.

Waarom ambassadeurs?
Steeds meer ondernemers ontdekken MKB Rotterdam Rijnmond en sluiten zich aan als lid. Dit jaar verwachten wij de grens van 800 leden te overschrijden. Een mooie ontwikkeling die echter ook wel enige extra aandacht vraagt. Wij ervaren dat onze leden met name het persoonlijk contact erg belangrijk vinden en dat begrijpen wij maar al te goed. Met het benoemen van Ambassadeurs wordt de onderlinge band tussen onze leden verder versterkt en zullen onze leden eens te meer het door ons beoogde “warme bad” ervaren.

Doel:
Onze ambassadeurs gaan, samen met ons, de contacten onderhouden met de overige leden. Dit contact kan bestaan uit een telefoontje, een mailberichtje, maar ook uit een persoonlijk gesprek of een uitnodiging om een keer mee te gaan naar één van onze bijeenkomsten. Onze leden krijgen hun “eigen” Ambassadeur. Zij staan altijd klaar voor vragen, opmerkingen, suggesties e.d.

De komende maanden worden onze leden benaderd door een Ambassadeur. Wij sporen onze leden aan om vooral gebruik te maken om via onze Ambassadeurs de band met MKB Rotterdam Rijnmond nog verder te versterken. Wij bieden leden verreweg het grootste en meest laagdrempelige ondernemersplatform in de regio en met onze Ambassadeurs houden wij de zo belangrijke persoonlijke binding intact.
Maak er gebruik van!
 

Rotterdamse Zakenvrouw van het jaar


Ontbijt met de Rotterdamse burgemeester Aboutaleb

De Japanse Ambassadeur en de Vice Voorzitter van de KBN.

 
Carmelita Reeberg – Secretaris

Sinds december 2015 de nieuwe secretaris bij de Karate-do Bond.
Lees meer

 
 
Een ontmoeting met de Ministers Henk Kamp van Economische Zaken en Jet Bussemaker van Onderwijs in de Ridderzaal, Binnenhof, te Den Haag. Bekijk de foto's

 
 
Carmelita Reeberg bij het ondernemersontbijt van het MKB Nederland Rotterdam Lees meer
 
Womens Conference Europe lees er hier meer over
 
 
Zwarte zakenvrouw van het jaar lees er hier meer over