UW PARTNER IN BEVEILIGING
RISICO'S VERMINDEREN
VEILIGHEID VERHOGEN
VEELZIJDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

Receptionisten

 
 
De receptionist(e) is het eerste aanspreekpunt binnen uw organisatie en dient een goede eerste indruk te geven. De receptionist(e) vervult daarmee een zeer belangrijke functie. Naast het vriendelijk en professioneel ontvangen en aanmelden van bezoekers, behoren informatieverstrekking, het telefoonverkeer bedienen, de postsortering en het verrichten van administratieve werkzaamheden ook tot het takenpakket van onze receptionisten.

eR-Bee Diensten vindt de "mens" achter de receptionisten van belang; onze receptionisten werken immers voor en met mensen.
De receptionisten (M/V) worden naast communicatieve vaardigheden geselecteerd op:
 
 
Talenkennis
 
Computerkennis

Goede opleiding

Representativiteit

Verantwoordelijkheid
 
 
eR-Bee Diensten bespreekt graag de mogelijkheden van onze receptionisten met u zodat wij aan uw wensen en behoeften kunnen voldoen. De toekomstige receptionist(e) zal geselecteerd worden op uitstraling en vaardigheden die aansluiten op de werkzaamheden die zij of hij in uw organisatie moet gaan verrichten. Vervolgens zal de receptionist(e) ingewerkt worden in uw bedrijfsprocessen en systemen. Zo garanderen wij dat u de juiste persoon aan de balie heeft.
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van onze receptionisten van eR-Bee Diensten? Neem dan contact met ons op.