UW PARTNER IN BEVEILIGING
RISICO'S VERMINDEREN
VEILIGHEID VERHOGEN
VEELZIJDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

Mobiele surveillance

 
Gezien de toenemende criminaliteit, kan mobiele surveillance de oplossing voor u zijn. Het doel van mobiele surveillance is het voorkomen en terugdringen van criminaliteit, vandalisme, nodeloze alarmmeldingen en het cre√ęren van een veilig gevoel. eR-Bee Beveiliging biedt een gevarieerd aanbod van mobiele surveillance diensten en we kunnen dat op elk gewenst moment voor u verrichten.
 
eR-Bee Beveiliging surveilleert in herkenbare en professionele auto's op onregelmatige tijdstippen wat een sterk signaal afgeeft aan de omgeving van uw bedrijf. Onze mensen controleren niet alleen bedrijven, kantoren en terreinen, maar zijn ook getraind in het opvolgen en afhandelen van alarmen. eR-Bee Beveiliging kiest per project bewust voor één contactpersoon die in verbinding staat met de mobiele surveillant en uw personeel. Alarmmeldingen worden direct door onze telefooncentrale gecoördineerd en doorgegeven aan de dichtstbijzijnde surveillant.
 
Wat ook kracht en veiligheid uitstraalt is het samenwerken van diverse bedrijven op één bedrijventerrein, genaamd "Collectieve beveiliging". Hierbij kunt u denken aan een surveillant die voor het collectief openings- en sluitingsrondes loopt en de alarmopvolging coördineert. Een extra voordeel van onze collectieve beveiliging is het aangepaste tarief wat de leden van het collectief betalen.
 
Met onze mobiele surveillance dienst kunnen wij uitgebreide werkzaamheden voor uw filialen uitvoeren.
Te weten:
 
 

 
Alarm opvolging / keyholding
 
Preventieve controle ronden
 
Sluitbegeleiding
 
Openingsbegeleiding
 
Brand- en sluitronden
 
Assistentie verlenen (oproepbaar)
 
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van mobiele surveillance van eR-Bee Beveiliging? Neem dan contact met ons op.