UW PARTNER IN BEVEILIGING
RISICO'S VERMINDEREN
VEILIGHEID VERHOGEN
VEELZIJDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

Persoonsbeveiliging
 

Persoonsbeveiliging heeft de laatste jaren een enorme opmars gekend. Voor veel vermogende, directieleden en politici is persoonlijke beveiliging hedendaags niet meer weg te denken. De doelgroep is echter nog veel groter dan menigeen denkt. Denkt u bijvoorbeeld ook aan advocaten, prominente Nederlanders en ambassadepersoneel. Wat voor functie u dus ook vervult, er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin u extra persoonlijke bewaking nodig heeft.

Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag uw specifieke situatie en kunnen wij u informeren over de wijze waarop u in uw geval het beste beveiligd kan worden. Een uitgebreide risicoanalyse en een daaruit afgeleid beveiligingsplan vormen dus de basis voor onze persoonsbeveiliging om onveilige situaties te voorkomen. Hiernaast is natuurlijk de kwaliteit van de beveiligingsmensen alles bepalend. Onze persoonsbeveiligers zijn attent, alert en onopvallend; zij opereren bovendien met professionele hulpmiddelen. Zij gaan zeer zorgvuldig en discreet te werk, zodat u zich kunt concentreren op datgene dat voor u belangrijk is.

eR-Bee Beveiliging gaat voor 'low profile'. Wij beseffen wat voor impact de persoonsbeveiliging heeft op onze cliënten. eR-Bee Beveiliging streeft daarom altijd naar een minimale belasting van uw bewegingsvrijheid.
 
 
 
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van persoonsbegeleiding van eR-Bee Beveiliging? Neem dan contact met ons op.