UW PARTNER IN BEVEILIGING
RISICO'S VERMINDEREN
VEILIGHEID VERHOGEN
VEELZIJDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

Horecaportiers

 
Hotels, restaurants, cafés, bars en andere horecagelegenheden kunnen noodzaak zien in een gecontroleerde toegangsregulatie waardoor ongenode individuen of ongewenste goederen geweerd worden. Een horecaportier is een beveiligingsmedewerker die in dit vak gespecialiseerd is en zet zich in om de veiligheid van uw medewerkers en gasten te waarborgen en een prettige sfeer te behouden in uw horecagelegenheid.

eR-Bee Beveiliging ziet horecabeveiligers als een gastheer, bemiddelaar en probleemoplosser en is tevens het visitekaartje van een gelegenheid. Wij staan voor eersteklas horecaportiers die hun aanwezigheid niet laten gelden, maar wel waarmaken.

De beveiliging van een horecagelegenheid of evenement wordt verricht volgens een beproefd concept: defensief, rustgevend en op de achtergrond. De sfeer en uitstraling van uw gelegenheid of evenement worden versterkt door de aanwezigheid van onze ervaren horecaportiers. eR-Bee Beveiliging werkt uitsluitend met gescreende, gediplomeerde en ervaren medewerkers.

Onze horecaportiers ontvangen uw gasten c.q. bezoekers op een vriendelijke en correcte wijze. Door het verrichten van zorgvuldige toegangscontroles en het signaleren van onregelmatigheden oefenen onze horecaportiers preventief toezicht uit. Hiernaast kunnen wij diverse technologische hulpmiddelen inzetten zoals detectiepoortjes. Uw bezoekers kunnen dus met een gerust hart uw zaak bezoeken.
horecabeveiligers
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van de horecaportiers van eR-Bee Beveiliging? Neem dan contact met ons op.