UW PARTNER IN BEVEILIGING
RISICO'S VERMINDEREN
VEILIGHEID VERHOGEN
VEELZIJDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

Evenementbeveiliging

 
Dancefestivals, voetbalwedstrijden, tentoonstellingen, beurzen en bedrijfsfeesten vormen slechts enkele voorbeelden van activiteiten die in aanmerking komen voor evenementenbeveiliging. U wilt als organisatie tenslotte dat uw evenement gevrijwaard is van veiligheidsproblemen en calamiteiten voor uw bezoekers en medewerkers.
Om tijdens uw evenement optimale veiligheid te bieden, bewaken de beveiligingsmensen van eR-Bee Beveiliging op een discrete wijze uw gasten en evenement. eR-Bee Beveiliging handelt bij evenementbeveiliging altijd tweeledig. Enerzijds heeft de aanwezigheid van onze beveiligingsmensen tijdens uw evenement een sterke preventieve werking. Aan de andere kant kunt u er ook vanuit gaan dat zij adequaat zullen optreden in geval van ordeverstoring. Hiernaast kunnen onze medewerkers ook ingezet worden bij het parkeerbeheer, kaartcontrole, kassabeheer en EHBO. Zelfs een bomverkenning behoort tot het takenpakket. eR-Bee Beveiliging biedt dus hoogwaardige dienstverlening op evenementen.
Een goede voorbereiding is het halve werk waarbij de juiste inzet van personeel, technologie en kennisdeling gecombineerd worden om de veiligheid en orde van uw evenement te waarborgen. Door deze voorbereiding en onze nazorg bieden wij u een totaal en compleet pakket aan.
evenement beveiliging
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van evenementbeveiliging van eR-Bee Beveiliging? Neem dan contact met ons op.