UW PARTNER IN BEVEILIGING
RISICO'S VERMINDEREN
VEILIGHEID VERHOGEN
VEELZIJDIG BEVEILIGINGSBEDRIJF

Elektronische beveiliging

 
 
 
Steeds vaker worden er inbraken in Nederland gepleegd en dat brengt veel narigheid en schade met zich mee. Het is daarom van belang om uw huis, bedrijfspand en omgeving daarvan goed te beschermen. eR-Bee Beveiliging biedt technische beveiligingsoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben expertise op het gebied van de beveiligingstechniek en kennis van vele inbraaksystemen, waaronder alarmbeveiliging.
 

 
 
 
eR-Bee Beveiliging brengt samen met de opdrachtgever eerst de risico's in kaart waarbij er een analyse van de bedrijfsvoering van een onderneming of de woonsituatie van een particulier plaatsvindt. Zo kan een gedegen risico-analyse worden uitgevoerd.
 

 
 
 
Onze flexibele, procesmatige en klantgerichte aanpak zorgt voor een soepel verloop van het installatietraject. Voor zeer complexe opdrachten heeft eR-Bee Beveiliging een divers projectteam tot haar beschikking bestaande uit o.a. adviseurs, projectleiders en werkvoorbereiders. Onze dienstlevering houdt niet op bij de oplevering van het beveiligingsproject, want de onderhoud en service afdeling staat letterlijk dagelijks voor u klaar.
Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van elektronische beveiliging van eR-Bee Beveiliging? Neem dan contact met ons op.